Klubnyheder

Nyheder Københavns Taido Dojo - Efterår 2022

2. november 2022, 11.53
Kære alle,

Efteråret er kommet og her til kommer lidt nyt fra klubben:


Brug af holdsport-appen

På kalenderen i holdsport-appen kan man 'tilmelde' eller 'afmelde' sig træninger. Der er mange af jer, som allerede benytter denne funktion, men vi vil opfordre alle til at hjælpe med at holde instruktørerne informeret omkring deltagerantal til de respektive træninger. Det er en stor hjælp for alle, da instruktørerne kan aflyse træningerne, hvis der ikke er tilmeldt nogen. Hold derfor løbende øje med holdsport-kalenderen, da der kan ske ændringer på dagen ved fx sygdom eller forsinkelser. Medlemmer og forældre kan skrive til instruktørerne på chat-funktionen eller finde telefonnumre under 'medlemmer' ved behov.

Vi kan sammen forebygge at medlemmer og instruktører møder forgæves op🙂👍


Tilknytning af betalingskort til holdsport.dk 

Hvis man ikke allerede har tilknyttet et betalingskort til holdsport.dk, således at kontingenter og enkeltbetalinger såsom graduerings- eller konkurrencegebyr nemt kan betales, så opfordrer klubben til dette. Har du/I behov for hjælp til opsætning af dette, kan man skrive til klubben via holdsport-appen eller på klubbens email: kbh.taido@gmail.com


Graduering/forgraduering vinter 2022

Der afholdes graduering for voksne og børn onsdag d. 14. december. Som vanligt afholdes der forud for dette forgraduering onsdag d. 30. november, hvor man kan afprøve om man er klar til at gå op til næste bæltegrad. Spørg dine instruktører, hvis du er i tvivl om du skal op.


World Taido Championships 2023

Verdensmesterskabet i Taido afholdes i juli 2023. Husk at denne begivenhed også indeholder International Taido Friendship Games og træningsseminarer. Det er altid en god oplevelse at rejse sammen med klubben, og at besøge Japan sammen gør oplevelsen endnu større. 

Hvis du allerede har besluttet dig for at tage med, skal du huske at give melding til Mogens. Tilmelding inden December 2022, således at vi kan give besked til Japan og World Taido Federation. 

"The preliminary schedule is IFTG on Saturday July 29th and WTC on Sunday July 30th preceded by seminars and shinsa on Thursday and Friday.

Place: Hirosaki - Northern Honshuu"Ses til træning!


Dbh.


Patrick 

Københavns Taido Dojo